maanantai 26. tammikuuta 2009

Tunnustus

Lämmin kiitos ja halaus Marille !!!

Tämän tunnustusksen saajanhan täytyi kertoa viisi riippuvuutta. Täytyypä miettiä vähän.

1. Käsityöt
2. Perhe
3. Ystävät
4. Salmiakki
5. Blogistania

Nyt tämä pitäisi jakaa viidelle eteenpäin. Tämä tehtävä on vaikein. Suosikkilistalla on melkein 300 blogia ja niistä kun pitäisi valita. Taidan suorittaa kotiinpäin vetoa vähän tässä asiassa.

Tunnustukset lähtevät:


Tämän olisin niin mielelläni laittanut myös Marille. Vilkuttelen kovasti sinne pohjoiseen päin. Toivottavasti nähdään parin viikon päästä kun olen tulossa sinnepäin. Tulemme perjantaina 6.2 ja olemme yötä Edenissä. Pelit on lauantaina, joten se päivä saattaa mennä raitista halli-ilmaa haistellen. Perjantaina olisi kiva tavata jossakin. Koska ollaan bussilla liikkeellä ja eksyn taatusti uudessa paikassa, voisi Edeni tai joku paikka siinä lähellä olla kiva. Aikatauluista en tiedä vielä muuta kuin aamulla lähdetään. Ajamiseen menee meiltä noin 7 tuntia. 

Nyt sitten lähden lekuriin. Palailen illemmalla linjoille!

2 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Heippa!

Pitkästä aikaa. En ole aiemmin löytänyt luoksesi, mutta nyt taas. :)

MariL kirjoitti...

Juu, minulla lukee kalenterissa, että Kirsi tulee tuolloin Ouluun. ;) Voin kysellä muiltakin neule- ja ristipistoihmisiltä, että olisiko halukkuutta treffeille. Mulle passaa vaikka se Eden, niin ei tarvi sun lähteä harhailemaan ympäri Oulua. ;)

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...