torstai 6. elokuuta 2009

Kuumetta pukkaa

Työhaastattelussa on käyty. Ja selvitty hengissä. Joskus elokuun puolessa välissä tiedän että tärppääkö. Kuumetta nousi eilen illalla. Poskiontelot vaivaa. Joten hieman puolikunotoisena piipahdin tentattavana.

Käsityöt ei ole kyllä edistyneet yhtään. Ei ole jaksanut tehdä yhtään mitään. Tänään meinasin kyllä koettaa pistellä Syyssettivaihtoa, joten kuviakaan ei ole sitten luvassa.

Sen verran tänään kaupunkireissulla shoppailin, että nuorimmaiselle ostin eskarirepun. Punaista ja mustaa piti olla. Harva poika taitaa punasesta tykätä niin paljon kun tuo meidän. Melkein kaikki pitäisi olla punaista.

Mutta nyt täytyy alkaa suunnittelemaan syyssettivaihtopistelyä. Tuleepahan ainakin osamaratoonisuoritettua tänään.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Nyt sitten vain peukut kaikilla pystyyn tuon sinun työpaikkasi suhteen! :)

Kuopuksellasi on sitten sama maku värien suhteen kuin meidän pojalla aikoinaan. Hänkin tykkäsi punaisesta niin paljon, että kaikki hänelle ostettu punainen vaate kelpasi, mutta muut värit ei aina. Minä siis ostin aina punaisia, jos poika ei ollut itse valitsemassa! ;D

Neili kirjoitti...

Toivotan onnea työpaikan suhteen ja pikaista paranemista.

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...