tiistai 24. helmikuuta 2015

Toivotonta siivoomista



Siivoo ja siivoo .... Tavara vähenee, mutta kaapit ei täyty. Mappi Ö-osastoa kuormitan. Ei näitä voi eteenpäinkään antaa. Tiedän ettei sisäilmamittauksista tule puhtaita papereita. Ehkä ennakoi pahempaa kuin mitä luvassa on ... Kroppa kyllä kertoo sekä tuo kylppäri ettei kaikki todellakaan ole KUNNOSSA. 

Omat tavarat on kohta käyty läpi ja tarpeellinen vain jäänyt. Käsityötarvikkeista en luovu ennenkuin tulee tulokset. Luultavasti lehdet ja kirjat lähtee paperinkeräykseen :( 

Kuten huomaatte makkari alkaa olemaan ankea :( Paksuimmat/tiheimmät lakanat tiukasti petivaatteiden päällä. Ei mattoja lattialla. Ilmanpuhdistin katossa lampun tilalla. Lääkkeet ja kaikki pieni tarpeellinen hilpetööri laatikoissa.



Eteisen kokoelma kasseja vaihtuu päivittäin.



Matot on pesty ja pakataan huomenna jätesäkkiin varastoon odottamaan tuomiota. Yksi matto lähti roskiin. Sitä en edes yritä pestä. Mutta kaikki tämähän on maallista. Mutta jos se TERVE asunto löytyy jostain on muutto nopea. 

Tällaisissa tunnelmissa tänään ... 

Ei kommentteja:

Arvoisa kansan äänitorvi

Olen yrittänyt pitää sisäilmasta sairastuneiden asiaa esillä somessa sekä muissakin kanavissa esillä . Teidänkin somessa tai ihan livenä ko...